Picapolls i Tirallongues es queden a un pas dels seus gran objectius a Avinyó

Pilars de sortida de les tres colles participants a la Festa Major d'Avinyó
Pilars de sortida de les tres colles participants a la Festa Major d'Avinyó | Picapolls
Redacció
17 de setembre del 2017
Actualitzat a les 23:01h
Dissabte es va dur a terme la diada castellera d'Avinyó, amb la participació dels Picapolls de la Gavarresa, els Tirallongues de Manresa i els Manyacs de Parets.

Després dels pilars d'inici, obrien plaça els Tirallongues descarregant un solvent 5de7, seguits d'un 3d6 descarregat dels de Parets i un 4d6 amb pilar descarregat dels de la vall de la Gavarresa, que donava per tancada la 1a ronda de la diada.

A segona ronda els de Manresa descarregaven el 4d7 amb pilar, i els Manyacs un treballat 3d6 amb pilar. Els Picapolls es trobaven davant del seu gran repte, i després d'uns dubtes de l'enxaneta, el 4d7 quedava en intent desmuntat. En ronda de repeticions els morats optaven per un 3d6 que el descarregaven amb gran solvència i velocitat.

La 3a ronda començava amb el plat fort de la diada, els Tirallongues buscaven el 3d7 per sota, que va quedar en intent després de fer llenya a l'última aixecada. Els de Parets descarregaven un 4d6, mentre que els Picapolls descarregaven sense problemes un 3d6 amb pilar.

Ja de nit, els pilars de sortida, de 5 pels de Manresa i de 4 per Manyacs i Picapolls, donaven per acabada una gran diada.