La CGT Manresa insta les persones lliures «a plantar cara a la bota feixista» de l’Estat

Els anarcosindicalistes afirmen que seran sempre "lluitant a la trinxera de la llibertat i contra l'opressió del règim capitalista"

Membre de la CGT en la passada manifestació del Primer de Maig a Barcelona
Membre de la CGT en la passada manifestació del Primer de Maig a Barcelona | Adrià Costa
Redacció
17 de setembre del 2017
Actualitzat a les 10:39h
La Federació Local de la CGT de Manresa ha emès un comunicat en que mostra la seva "més enèrgica repulsa cap als actes de repressió que està exercit l'Estat contra la llibertat d'expressió i moviment del poble".

Els anarcosindicalistes recorden que sempre han defensat que "tota forma d'estat està creada per a benefici d'una classe privilegiada sobre un poble sotmès i esclau". "Els últims esdeveniments -continua el comunicat- ens mostren que l'Estat no té cap inconvenient a fer servir tota la maquinària feixista per desestabilitzar o reprimir la llibertat d'un poble". I recorden que "els anarquistes vam estar, som i serem sempre lluitant a la trinxera de la llibertat i contra l'opressió feixista del règim capitalista imposat".

És per això que s'afegeixen i donen suport "de manera ferma" a la lluita d'aquelles persones "que encara se senten lliures i amb ganes de defensar la llibertat", ja sigui a través "d'urnes, manifestacions o mítings", i insta totes les persones que se senten lliures "a donar un pas endavant i plantar cara a la bota feixista que torna a trepitjar les llibertats del poble".