Correus ordena als treballadors no enviar res relacionat amb el referèndum

L'empresa estatal ha fet arribar una instrucció a directors d'oficines i de sucursals perquè impedeixin l'enviament de targetes censals o notificacions de les meses als ciutadans

Furgonetes de repartiment de Correus
Furgonetes de repartiment de Correus | Europa Press
Redacció
14 de setembre del 2017
Actualitzat a les 12:09h
Correus ha demanat als seus treballadors a Catalunya que s'abstinguin de "realitzar l'admissió d'enviaments, o dur a terme qualsevol acte, que pugui estar relacionat" amb el referèndum de l'1 d'octubre.

La instrucció d'aquesta empresa pública estatal recorda que "Tribunal Constitucional ha acordat la suspensió de tota la normativa que regula el referèndum d'autodeterminació de Catalunya" i que també queda suspesa "qualsevol actuació o iniciativa" que permeti celebrar la consulta. Amb aquesta missiva, destinada als directors d'oficines i sucursals, es pretén impedir l'enviament de targetes censals o notificacions de les meses als ciutadans.

La missiva també demana que s'informi d'aquestes instruccions a "tot el personal de les unitats, amb especial atenció als torns de tarda, així com al personal de les oficines dependents". A més, subratlla que si els treballadors tenen algun "dubte, aclariment o incidència", es posin "immediatament en contacte" amb seu "cap de sector".