Airina Guillén presidint el podi, acompanyada d'Eva Hom i Marta Checa
Airina Guillén presidint el podi, acompanyada d'Eva Hom i Marta Checa | AjCbiV
13 de setembre del 2017
Actualitzat a les 11:11h
Coincidint amb la Diada Nacional de Catalunya, Castellbell i el Vilar va acollir, amb èxit, una nova edició de la Transenyera, la cursa de Muntanya de 14 quilòmetres que recorre l'entorn del parc natural de Montserrat.

En aquesta setena edició la victòria se la va endur el corredor castellvilarenc Marc Ball-Llosera, amb un temps d'1h 17' 11'', mentre que en categoria femenina la corredora de Vacarisses, Airina Guillén, es va imposar amb un temps d'1h 43' 50''.

El podi masculí van completar-lo Roger Martínez (1h 17' 42'') i Jordi Gallego, vencedor de la cursa de l'any passat, amb un temps d'1h 18' 55''. En categoria femenina, el segon lloc va endur-se'l Eva Hom (1h 52' 3''), i el tercer, la santvicentina Marta Checa (2h 2' 30'').

En categoria local es van imposar Adrià Casas (1h 42' 57'') i Meritxell Freijo (2h 16' 9''). La Transenyera va comptar, un any més, amb una caminada popular que va estrenar un nou recorregut amb unes vistes magnífiques sobre Montserrat i tot l'entorn natural de Castellbell i el Vilar.

Podi masculí de la Transenyera. Foto: AjCbiV