Les obres de construcció dels col·lectors de Sant Vicenç avancen a bon ritme

Imatge de l'estat de les obres de construcció dels col·lectors de Sant Vicenç
Imatge de l'estat de les obres de construcció dels col·lectors de Sant Vicenç | Catpress
Redacció
12 de setembre del 2017
Actualitzat a les 11:56h
Sant Vicenç de Castellet avança a bon ritme les obres de construcció dels col·lectors 1 i 2 del municipi dels sectors de Via Augusta i zona esportiva. Els treballs permetran connectar les dues infraestructures a la xarxa de clavegueram i evitar d'aquesta manera els abocaments incontrolats al riu. Les obres, que van començar el passat mes de juliol, acabaran a la tardor i tenen un pressupost de 400.000 euros.
 
Dos punts d'actuació

Els operaris que treballen al col·lector del sector de Via Augusta intercepten la galeria que baixa propera al carrer Cervantes, bombegen les aigües i les condueixen amb nou conducte paral·lel al canal de Cal Soler fina a l'alçada del carrer Balmes. 

Pel que fa al col·lector del carrer Alfons XIII, s'intercepta i es condueixen les aigües creuant les vies de Ferrocarrils fins al col·lector del torrent de Sant Joan (darrera el supermercat Bonpreu). En aquest punt les aigües també es conduiran i s'evitaran les males olors que sovint es perceben en aquest entorn. 

El projecte implica una millora mediambiental important i respon a les línies bàsiques establertes al Pla Director del Clavegueram.