La propera edició del Taller de Costura de Súria tindrà sessions adreçades a infants

Començarà dilluns 18 de setembre i s'allargarà fins al 20 de desembre

Redacció
08 de setembre del 2017
Actualitzat a les 17:03h
L'Ajuntament de Súria organitza el 8è Taller de Costura, que començarà dilluns 18 de setembre. La novetat d'aquesta nova edició és la incorporació de sessions setmanals per a infants a partir de sis anys, que s'afegeixen a les que fins ara s'oferien a persones adultes.

Aquest 8è Taller de Costura es desenvoluparà fins al 20 de desembre d'enguany a les aules de l'Escola Municipal de Formació d'Adults. Les sessions per a infants tindran lloc cada dimecres de 17.00 a 18.00 h, mentre que les sessions per a adults es faran en l'horari habitual de dilluns i dimarts, de 16.00 a 18.00 h.

El Taller de Costura és organitzat per l'àrea de Benestar Social de l'Ajuntament, amb la col·laboració de l'àrea de Promoció Econòmica. La iniciativa s'adreça a les persones interessades en aprendre a cosir, fer ganxet i punt de mitja.

Per a més informació i inscripcions, les persones interessades es poden adreçar a l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament (planta baixa de la Casa de la Vila) en horari d'atenció al públic. Les quotes mensuals de participació seran de 20 euros (adults) i 10 euros (infants).
Arxivat a