L'Ajuntament de Cardona preveu el canvi d'actes de la Festa Major per la pluja

Està previst traslladar al pavelló municipal d'esports diversos actes que es fan a l'aire lliure

Redacció
08 de setembre del 2017
Actualitzat el 12 de setembre a les 10:17h
L'Ajuntament de Cardona informa que en cas que els actes de Festa Major 2017 es vegin afectats per la pluja la programació quedarà alterada i se suspendran aquells actes que no es pugin realitzar en una ubicació alternativa.

Per reduir l'afectació que puguin ocasionar les possibles pluges, s'ha procedit a programar un canvi d'ubicació d'algunes de les activitats previstes.

Així, està previst traslladar al pavelló municipal d'esports el sopar-concert DFT-Aston de dissabte a la nit, el concert de la Banda de Música de diumenge a la nit, les sardanes de dilluns al vespre, les sardanes de dilluns i dimarts al migdia, i els espectacles d'animació infantil de dissabte i dilluns, i al Casal Cívic de Cardona, antic Casal de Gent Gran, el ball de dissabte.

Per tenir més informació d'última hora respecte aquest tema es poden seguir les xarxes socials, Facebook i Twitter, de l'Ajuntament. L'Ajuntament recomana utilitzar el hashtag #FMCardona17 a les publicacions a la xarxa relacionades amb la Festa Major a la xarxa.
Arxivat a