Infraestructures

Destinen 600.000 euros a millorar el ferm de l'Eix Transversal entre Manresa i Vic

Els treballs començaran la setmana vinent i tindran una durada d'un mes, en que es pot ocupar un dels dos carrils que té la via per cada sentit

per ACN, Manresa, 8 de setembre de 2017 a les 15:54 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de setembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Departament de Territori i Sostenibilitat ha programat treballs de millora del ferm de l'Eix Transversal, entre Manresa i Vic, a partir de la setmana vinent amb un termini d'execució d'un mes. Aquestes obres, que executarà la concessionària de l'Eix, tenen un pressupost de 600.000 euros. El tram en què s'actuarà és el Manresa-Vic. En concret, durant les dues primeres setmanes es treballarà en la millora del tram entre Vic i l'enllaç d'Oristà, i durant les dues següents, entre Oristà i Manresa. Principalment, es millorarà la zona de connexió entre l'Eix Transversal i la C-17, als accessos de l'àrea de servei de Gurb i a l'enllaç d’Oristà, a més de resoldre altres punts del ferm que presenten desgast o alguna deformació.

Aquestes tasques podran comportar afectacions de trànsit que consistiran en l'ocupació com a màxim d'un dels dos carrils de circulació que té la carretera per sentit.

 

Participació