Les piscines municipals de Súria acaben temporada l'11 de setembre

L'estiu ha estat marcat per una alta presència d'usuaris degut a les altes temperatures

Redacció
08 de setembre del 2017
Actualitzat el 12 de setembre a les 10:18h
El darrer dia d'obertura de les Piscines Municipals de Súria serà aquest dilluns 11 de setembre, després d'un estiu marcat per les altes temperatures. En aquests últims dies d'obertura, l'horari d'obertura de les Piscines és de 10.30 a 19.30 h.

La calor extrema d'aquests darrers mesos ha afavorit una alta presència d'usuaris en aquest recinte d'esport i lleure. D'altra banda, les Piscines han acollit les activitats pròpies de la temporada, com el casal d'estiu El Juliol tot ho vol i els cursets organitzats per la Societat Atlètica de Súria (SAS), entre d'altres.

Una de les novetats destacades d'enguany ha estat el cicle d'espectacles Nits Culturals a la Fresca, organitzat per la SAS, que va oferir actuacions de circ, teatre i música amb una bona resposta de públic.

Aquesta ha estat la primera temporada en què la gestió de les Piscines Municipals i del veterà casal d'estiu El Juliol tot ho vol van ser adjudicades per l'Ajuntament mitjançant concurs obert que va guanyar la SAS.

També es va aplicar un nou sistema de preus i abonaments que ha representat reduccions compreses entre el 22% i el 50% en relació amb els preus que l'any passat s'aplicaven a les persones que no eren socis de l'esmentada entitat.

Aquesta temporada també ha representat l'estrena del nou vestíbul de les Piscines Municipals, que va ser construït l'any passat. En aquest espai han estat exposats diferents plafons amb les actuacions previstes per a la millora del recinte, que s'estrenaran l'estiu de l'any vinent.
Arxivat a