La darrera nit de la Setmana de Jocs aplega 200 persones

La setmana de Jocs al carrer finalitzarà aquest divendres a la tarda amb una activitat de cloenda a la plaça Sant Domènec

Cloenda de la Setmana de Jocs al Carrer del CAE a la plaça Major
Cloenda de la Setmana de Jocs al Carrer del CAE a la plaça Major | CAE
Redacció
08 de setembre del 2017
Actualitzat a les 10:45h
Més de 200 persones es varen apuntar a jugar a la darrera de les quatre Nits de Joc de la 15a Setmana de Jocs al Carrer. Les previsions de taules i cadires fetes des del CAE es va veure desbordada i varen ser moltes les persones que varen haver de jugar al terra o a les taules dels bars de la plaça Major. Les Nits de Joc tindran continuïtat setmanal a partir del dijous 14 de setembre al Cafè del Taller, a 2/4 de 10 de la nit.

La setmana de Jocs al carrer finalitzarà aquest divendres a la tarda amb una activitat de cloenda centralitzada a la Plaça de Sant Domènec. De 2/4 de 6 a 2/4 de 8 de la tarda tothom qui vulgui podrà jugar amb una selecció representativa dels diferents tipus de jocs que hi ha hagut durant la setmana a les diverses places i a partir de 2/4 de 8, en Pep Callau posarà punt i final a la Setmana de Jocs al Carrer amb una animació.

En total hauran estat cinc dies de jocs al Centre Històric de Manresa, amb una molt alta participació, un fet que consolida, una any més, la Setmana de Jocs al Carrer dins del calendari lúdic, festiu i cultural de la ciutat.