MTM estrenarà «Grease» aquest cap de setmana a Navarcles

Assaig de «Grease» per part de MTM
Assaig de «Grease» per part de MTM | MTM
Redacció
07 de setembre del 2017
Actualitzat a les 23:52h
El musical Grease és la sisena producció de Manresa Teatre Musical. S'estrenarà al teatre-auditori Agustí Soler i Mas de Navarcles, el cap de setmana del 9 i 10 de setembre de 2017, en dues funcions, a les 9 del vespre, el dissabte, i a les 5 de la tarda, el diumenge. Es tracta d'una versió fidel a l'original, traduïda al català, amb direcció artística i escènica de David Bacardit, direcció vocal d'Elisabet Paulet, coreografies de Pablo Testa Grosbaum i guió de Sílvia Santamaria.

L'espectacle compta amb un repartiment d'una trentena d'actors i actrius, més un cos de ball integrat per una vintena de persones. Tots són alumnes de l'escola que participen en el muntatge com a part de la seva formació artística. L'obra compta amb moltes escenes musicals amb cantant solista, tot i que també s'ha buscat l'equilibri amb els números coreogràfics, alguns multitudinaris.

Grease és una comèdia romàntica que tracta dels conflictes, les pors i les esperances d'un grup d'adolescents que es troben en el seu darrer any d'institut. És un dels musicals més populars i representats de la història, que ha sabut copsar l'interès de diferents generacions de joves. Va néixer com a espectacle teatral a Chicago, a primers dels anys 1970, tot i que la popularitat li ve de la pel·lícula del 1978 que van protagonitzar John Travolta i Olivia Newton-John.

Després de l'estrena a Navarcles, està previst que l'espectacle faci una gira per diferents teatres de Catalunya, igual que es va fer amb les anteriors produccions de Manresa Teatre Musical: Supercalifragilistik, La Bella i la Bèstia, Hairspray, MR! i Hello Dolly.