Cardona posa en marxa un dispositiu de mobilitat per la Festa Major

Redacció
07 de setembre del 2017
Actualitzat a les 16:38h

Mapa d'aparcaments i canvis a la mobilitat. Foto: AjCdn


L'Ajuntament de Cardona posa en marxa un dispositiu de mobilitat per la Festa Major. Aquest any, l'aparcament del Parc Cultural de la Muntanya de Sal estarà obert la nit de l'Empalme per facilitar l'estacionament i la mobilitat de la vila. Un minibús gratuït transportarà, cada vint minuts, els usuaris del pàrquing fins l'Avinguda del Rastrillo i a l'inversa. El servei de minibus funcionarà de 22 h. a 9 h. del matí.

D'altra banda, també s'habilitarà com a pàrquing la pista de l'Institut Sant Ramon que estarà obert dissabte de 5 de la tarda a 5 h de la matinada, diumenge de 10 h del matí a 2 h de la matinada i dilluns de 4 de la tarda a 12 de la nit. Tanmateix, el passeig mossèn Joan Riba serà de sentit únic, per poder habilitar estacionaments, tal i com ja s'ha fet en altres ocasions i s'habilitarà la part posterior del Camp de Vida Activa (camp de futbol) i la zona dels horts de Cal Sort.

A més, es podran utilitzar altres zones d'aparcament habitual com la plaça Guifré el Pilós, la pista esportiva de la Biblioteca, el pàrquing municipal o la plaça escoles Escasany.

Amb aquest dispositiu, la regidora de mobilitat, Maite Barrera, amb el suport de la policia local, espera facilitar l'estacionament i mobilitat ens uns dies de màxima afluència a la nostra vila.
 

Horaris

Arxivat a