Ràdio Manresa i Canal Taronja engeguen una nova temporada coincidint amb l'inici de curs

'Cap i casal' tornarà a emetre's a Canal Taronja durant aquest curs
'Cap i casal' tornarà a emetre's a Canal Taronja durant aquest curs | Canal Taronja
Redacció
07 de setembre del 2017
Actualitzat a les 12:52h
Ràdio Manresa i Canal Taronja enceten nova programació. El proper dimarts, 12 de setembre, es posaran en marxa els nous programes tant de ràdio com de televisió a la Catalunya central.

Ràdio Manresa (1.539AM-95.8FM), associada a la Cadena Ser, ofereirà els programes Hoy por hoy, amb Pepa Bueno i Toni Garrido; La ventana, amb Carles Francino; Hora 25, amb Àngels Barceló, així com també els programes esportius El larguero i Carrusel deportivo.

Pel que fa a la programació local cal destacar el programa Hora L, conduit perSergi Lladó i Eli Pagan, i les tertúlies de Pilar Goñi , que també es podran veure pel Canal taronja. Els informatius locals continuaran com també ho faran les transmissions esportives amb Carles Jódar del Bàsquet Manresa. En aquest nou curs tampoc hi faltarà l'històric Aires de Catalunya, amb Núria Soler i Anna Ballesteros, ni Ona universitària, el programa de la FUB.

Canal Taronja

A Canal Taronja ja han començat les tertúlies polítiques de Gabinet de crisi, presentat per Francesc Serrat, i Cap i casal, el programa on els alcaldes de la Catalunya central en són els protagonistes.

Properament també es posarà en marxa una nova temporada de Fem territori, el magazine televisiu d'actualitat, oci i lleure de casa nostra; de Sempre amunt, el programa casteller de Carles Jódar, i de Targeta taronja.

Cada dimarts a les nou del vespre Miquel Rial presentarà el dia a dia d'un professional a Obert 24 hores i els divendres a dos quarts de nou del vespre, Isabel  Campos tornarà amb el magazine De tot i més.

No cal oblidar l'espai d'entrevistes L'altra cara ni tampoc el programa Aula taronja, que, de la mà de Pilar Goñi dona veu als joves de la comarca recorrent diversos centres educatius.

Al dia, l'informatiu del migdia, acompanyarà els espectadors abans de dinar. Infotaronja ho farà durant el sopar. El programa Vivències de la Residència Ibada de Navarcles i Castellgalí acostarà el públic a la realitat de la gent gran i Anem per feina-Fem energia sensibilitzarà la població sobre l'estalvi energètic.