Sant Joan cedeix un tot terreny a l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil

Imatge del vehicle que l'Ajuntament de Sant Joan ha cedit a l'AVPC
Imatge del vehicle que l'Ajuntament de Sant Joan ha cedit a l'AVPC | AjSJV
Redacció
07 de setembre del 2017
Actualitzat a les 10:24h
Amb l'objectiu de prestar més i millors serveis als veïns i veïnes, donar suport als cossos policials i d'emergències i desenvolupar tasques de coordinació per facilitar el bon desenvolupament de les activitats i esdeveniments que es duen a terme al municipi, l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil (AVPC) de Sant Joan de Vilatorrada compta des d'aquest mes de setembre amb un nou vehicle equipat amb tots els elements necessaris per realitzar tasques de prevenció i seguiment.

Es tracta d'un tot terreny Nissan X-Trail, que ha estat adquirit a través d'una subvenció pública atorgada per l'Ajuntament. El vehicle va presentar-se dimarts a la tarda en un acte públic on hi van ser presents membres de l'AVPC i del consistori.

Jordi Gesé, regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, va posar de manifest que "l'adquisició d'aquest nou vehicle permetrà millorar la capacitat de resposta d'aquest cos de voluntaris i evidenciarà la voluntat de l'Ajuntament d'oferir millors recursos i equipaments als santjoanencs i santjoanenques".

Un equip de voluntaris al servei del municipi

L'AVPC de Sant Joan de Vilatorrada es va estrenar l'any 2012 i actualment està formada per un total de 12 membres que durant l'any realitzen entre 30 i 35 tasques de prevenció, gestió i informació els veïns i veïnes per tal de contribuir al bon desenvolupament d'esdeveniments i activitats. 

Gesé, durant l'acte de cessió del cotxe va exclamar que "estem molt satisfets amb el rol que els voluntaris de Protecció Civil desenvolupen al nostre poble. És un cos plenament integrat en el dia a dia del municipi i que col·labora estretament amb la Policia Local i amb el consistori duent a terme unes tasques de gestió i informació a la població que són absolutament vitals i necessàries. Des de l'Ajuntament volem posem en valor la importància del treball continuat que ha fet l'associació a Sant Joan de Vilatorrada des dels seus inicis".