Els Mossos d'Esquadra sospiten que l'autor dels incendis de Navarcles és un altre piròman diferent del d'Artés

La policia descarta que els darrers incendis del Bages d'aquest estiu fossin provocats per l'home que va ser detingut pels d'Artés, ja que tenen una metodologia diferent

06 de setembre del 2017
Actualitzat el 07 de setembre a les 15:58h
Bombers treballant en el control de l'incendi de Navarcles
Bombers treballant en el control de l'incendi de Navarcles | Bombers
Si les sospites dels Mossos d'Esquadra es confirmen, al Bages tindríem un altre piròman que hauria provocat intencionadament els incendis que s'han produït aquest estiu a Navarcles. Si més no, això passaria amb dos dels tres incendis d'aquest municipi, ja que n'hi ha un que encara està essent investigat. Un altre piròman, perquè els Mossos d'Esquadra descarten totalment que l'home que va ser detingut per provocar els dos incendis d'Artés sigui l'autor dels incendis que van afectar Navarcles.

Hi ha molts indicis que l'autor dels dos incendis de Navarcles sigui la mateixa persona, segons la metodologia que es va fer servir per iniciar els focs, però la investigació d'aquest extrem encara no és definitiva, han assegurat a NacióManresa els Mossos d'Esquadra. Aquest mateix fet, el mètode amb que es van iniciar els incendis de Navarcles, ha fet que s'hagi descartat que l'autos sigui el mateix que el d'Artés, ja que, sense entrar en detalls, la policia catalana ha indicat que són diferents.

El dubte també recau sobre un tercer incendi que es va produir a Navarcles, que hores d'ara encara està en fase d'investigació i no es pot assegurar si l'autor seria aquesta mateixa persona.