Incidències ateses per la Policia Local de Sallent el 16 d'agost

Alarma en edifici municipal, pèrdua de documentació, cavalls perduts, semàfor avariat i intent d’autòlisi

Redacció
17 d'agost del 2009
Resum de premsa de la Policia Local sobre fets més destacables:

Alarma en edifici municipal
La Policia Local rep trucada de la central receptora d’alarmes per comunicar una incidència en una alarma d’un edifici municipal. Desplaçament amb diligència fins les instal·lacions a on es realitza juntament amb personal de l’empresa d’alarmes, una inspecció per tot el recinte, sense trobar cap indici d’intrusió.

Pèrdua de documentació
Una Policia Local d’un municipi turístic de Catalunya ens comunica que han trobat a la seva població la documentació d’una veïna de la Vila. Es realitzen gestions per poder avisar a la veïna sobre la situació de seva documentació per tal que passi a recollir-la.

Semàfor avariat
El semàfor ubicat a la cruïlla del carrer Estació, carretera i carrer Pont va estar durant un període de temps inactiu. Al ser detectat per la patrulla corresponent, s’actua tornant a la normalitat el dispositiu.

Intent d’autòlisi
A la Policia Local li arriba coneixement que una veïna de la Vila amenaça als seus familiars amb un intent de suïcidi imminent. La patrulla de la Policia Local es desplaça amb celeritat al lloc a on aconsegueix realitzar una mediació entre aquesta veïna i els seus familiars. Es sol·licita la presència dels serveis de guàrdia del CAP Sallent per tal d’atendre a la veïna que degut a la presència policial desisteix del seu intent d’autòlisi.

Informació actualitzada a la web de la Policia Local de Sallent.