Cases de la Música estrenarà Xics'n'Roll en format tribut per acostar el rock a la canalla

Natxo Tarres & The Wireless cantaran Bob Marley el 22 d'octubre a l'Stroika, i Smoking Stones rendiran tribut als Rolling el 19 de novembre a la mateixa sala

Natxo Tarrés rendirà tribut a Bob Marley
Natxo Tarrés rendirà tribut a Bob Marley | Promocional
Redacció
05 de setembre del 2017
Actualitzat a les 21:54h
Cases de la Música de Catalunya presenta Xics'n'Roll, un programa de concerts de grups tribut que adapten les seves presentacions al format familiar, que permetran conèixer als més petits de la casa les formacions més importants de la història del rock.

Aquesta és una aposta innovadora que s'ha revelat alhora com a molt atractiva per la fusió d'interessos entre pares i fills. Els concerts comptaran amb la presència d'un presentador/animador que presentarà el show alhora que explicarà la història de cadascun dels artistes i bandes.

Natxo Tarres & The Wireless seran els primers en passar per aquest cicle que en aquest cas estaran presentant les cançons més representatives de Bob Marley. Passarà per les cinc poblacions on hi ha Casa de la Música, i tocaran a la Sala Stroika el 22 d'octubre.

El segon artista seleccionat són els Rolling Stones, que estaran presentats per la veterana banda de tribut Smoking Stones. En aquest cas, el concert de Manresa tindrà lloc el 19 de novembre.

Durant la temporada 2017-2018 passaran més de set bandes tribut que representaran els clàssics de la música contemporània en un format familiar.

El concert es realitza dins de la programació estable que ofereix les Cases de la Música a la ciutat de Manresa, projecte compartit amb la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Manresa i la sala Stroika.