La Universitat Catalana d'Estiu coneix el Congrés de Metges i Biòlegs de Llengua Catalana

El Congrés de Metges i Biòlegs de Llengua Catalana, a la Universitat Catalana d'Estiu
El Congrés de Metges i Biòlegs de Llengua Catalana, a la Universitat Catalana d'Estiu | CMBLC
Redacció
05 de setembre del 2017
Actualitzat a les 21:06h
En el marc de la Universitat Catalana d'Estiu de Prada de Conflent d'aquest mes d'agost es va presentar el XX Congrés de Metges i Biòlegs de Llengua Catalana, que organitza la Fundació Alsina Bofill de l'Institut d'Estudis Catalans i la Fundació Althaia i que se celebrarà a Manresa els dies 20 i 21 d'octubre.

La presentació va comptar amb la participació d'Àngels Mach, presidenta de la Societat Andorrana de Ciències com a representant de la Fundació Alsina Bofill, i el Dr. Ignasi Carrasco, director assistencial de la Fundació Althaia. Durant l'acte es va fer un repàs històric dels congressos, es va presentar el programa del XX Congrés i es van plantejar els reptes de futur que caldrà discutir i aprovar a Manresa.

L'objectiu de la Fundació Universitat Catalana d'Estiu és ser un punt de trobada arrelat al territori dels Països Catalans, capdavanter, innovador, emprenedor, atent al desenvolupament de la societat del coneixement, que vetlli per la promoció i coneixement de les llengües catalana i occitana.

El XXè Congrés de Metges i Biòlegs de Llengua Catalana aplegarà acadèmics, científics, professionals i estudiants de tots els àmbits relacionats amb la salut i les ciències de la vida.