Cardona posa a la venda les entrades dels actes de la Festa Major 2017

L'Ajuntament manté els preus de l'any passat per augmentar el públic de la festa

Redacció
04 de setembre del 2017
Actualitzat a les 14:47h
A partir de dimarts, i fins dijous, es poden comprar al vestíbul de l'antic arxiu municipal (als baixos de l'edifici de l'Ajuntament) les localitats i els mocadors per al Corre de bou. L'horari d'obertura del punt de venda d'entrades és de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores.

Les localitats de la grada superior de la plaça de bous tindran un preu únic de 5 euros els tres dies. Pels corre bous de dissabte i diumenge les entrades de primera i última fila tindran un preu de 10 €, i el dilluns 7 €. Les entrades a la resta de la plaça costaran 7 euros el dissabte i el diumenge, i 5 euros el dilluns. El preu del mocador d'accés a les barreres serà de 10 euros.

L'Ajuntament recorda que només es poden comprar un màxim de 10 entrades per persona, i que no s'acceptaran llistes ni altres enginys per a la compra d'entrades, haurà de ser la presència física dels interessats.

També es podran adquirir a les taquilles de la plaça de la Fira, el dissabte 9 de setembre de les 12 a les 14 hores i a la tarda a partir de les 18 hores, diumenge 10 de setembre i dilluns 11 de setembre, de les 12 hores a les 14 hores i a la tarda a partir de les 16 hores.
Arxivat a