Anna Simó, David Fernàndez i Teresa Forcades, en un acte pel «Sí» a Manresa

Tindrà lloc divendres a les 7 de la tarda, anirà orientat als drets socials, i es farà davant el Mercat de la Sagrada Família

Redacció
04 de setembre del 2017
Actualitzat a les 11:54h
El proper divendres a les 7 de la tarda, a la cruïlla entre el carrer Montagut amb el carrer Sant Cristòfol, davant el mercat de la Sagrada Família, es farà un acte organitzat per Esquerres per la Independència del Bages i Manresa pel Sí amb el títol Per la República dels Drets Socials.

L'acte comptarà amb la presència d’Anna Simó, d’Esquerra Republicana de Catalunya, David Fernàndez, de la Candidatura d’Unitat Popular i Teresa Forcades, del Procés Constituent. Tots tres ponents parlaran i respondran les preguntes del públic sobre els drets socials que haurà de garantir la futura República Catalana i que serviran per millorar les condicions de vida de les classes populars. L’acte es complementarà amb música en directe. 

Al mateix acte també hi assistirà un equip del canal franco-alemany ARTE que està rodant un documental sobre Teresa Forcades i la seva participació en les lluites socials i per la independència de Catalunya.