Detingut després de xocar borratxo amb uns cotxes aparcats i fer-se escàpol

Els fets han passat aquesta matinada de dijous a divendres

Redacció
01 de setembre del 2017
Actualitzat a les 20:56h
Agents de la Policia Local de Manresa han detingut aquest dijous a la nit un veí de Terrassa de 44 anys a qui han imputat un delicte contra la seguretat del trànsit i un delicte d'atemptat.

Els fets van ocórrer a quarts d'una de la matinada de divendres, quan una patrulla no uniformada de la policia local que circulava per la Muralla de Sant Domènec va veure com un vehicle, circulant a velocitat inadequada, perdia el control i col·lidia amb un vehicle estacionat, causant-li desperfectes i fent-se escàpol del lloc de l'accident, motiu pel qual va ser perseguit per la patrulla i aturat al pont de Sant Francesc.

En apreciar-li símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de l'alcohol, els agents van iniciar les proves de detecció alcohòlica del conductor, donant la prova indiciària un resultat de 0.90 mg/L i un resultat de 0.92 a la primera prova a l'etilòmetre evidencial. A partir d'aquell moment el conductor del vehicle va deixar de col·laborar, i es va negar a continuar fent proves i i es va posar agressiu, arribant a donar un cop a la cara a un dels agents, moment en el què ha estat detingut.