Cardona inicia dissabte la seva Setmana de la Joventut

A partir del 7 de setembre també començarà la festa de la Penya Barcelonista

Redacció
01 de setembre del 2017
Actualitzat a les 20:38h
El torneig de bàsquet 3x3 de dissabte donarà el tret de sortida a la setmana de la joventut, la competició començarà a les 4 de la tarda a la plaça de bous. Les activitats continuaran a les 10 de la nit amb un pregó alternatiu i l'electroencierro amb Sebastian Rodríguez DJ, que consistirà en la baixada des de Sant Miquel fins a la plaça de bous simulant un encierro.

El diumenge a dos quarts de cinc es durà a terme una activitat que s'estrena en aquesta setmana de la joventut: la pintada dels logos de les colles a la plaça de bous. A les deu de la nit es podrà veure la pel·lícula “Las vacaciones de Mr. bean” en una sessió de Cinema a la fresca organitzada per Cardona Jove i el Cinema Amateur Cardoní.

Dilluns continuaran les activitats a dos quarts de 6 de la tarda amb el popular concurs de castells de sorra i més tard, a les 10 de la nit, una gimcana esportiva, per a majors de 14 anys. Dimarts a les 5 de la tarda es farà guerra d'aigua. Ja a la nit, a les 10, es farà una gimcana bruta per a majors de 16 anys.

Per acabar, el dimecres a les 6 de la tarda hi haurà una xocolatada, i a dos quarts deu es farà el sopar de colles a la plaça de bous, seguit de la Nit Cardonina, en què hi participen grups i DJ de la vila.

Per a més informació dels actes de la setmana de la joventut també podeu consultar https://m.facebook.com/jovecardona/

Festa Penya Barcelonista de Cardona

El dijous 7 de setembre, la Penya Barcelonista de Cardona celebrarà la seva festa anual. Els actes començaran a les 7 de la tarda amb una cercavila amb els grallers de Cardona i l'avi del Barça. A 2/4 de 8 començarà la botifarrada i, seguidament, a dos quarts de nou hi haurà ball amenitzat per Samba Show. Els actes clouran amb un concert del grup Yerbagüé a dos quarts d'onze.
Arxivat a