El Reial Madrid tindrà prioritat sobre les promeses del Gimnàstic Manresa

A canvi, el club bagenc rebrà suport econòmic i de formació

El Reial Madrid i el Gimnàstic Manresa signen un acord de col·laboració
El Reial Madrid i el Gimnàstic Manresa signen un acord de col·laboració | Gimnàstic
Redacció
01 de setembre del 2017
Actualitzat a les 11:20h
El Gimnàstic Manresa i el Reial Madrid han signat un acord de col·laboració en el qual el club presidit per Florentino Pérez tindrà prioritat sobre els altres equips per endur-se jugadors del planter bagenc, que, a canvi, obtindrà recursos econòmics per part dels blancs, així com també ajuda en l'obtenció de material; formació; invitacions a tornejos, i formació dels tècnics manresans al centre esportiu del Madrid.

La signatura d'aquest acord arriba després de diversos mesos de diàleg entre els dos clubs. Un diàleg que, efectivament, ha arribat a bon port però que no priva, en cap cas, que els jugadors del Gimnàstic puguin fitxar per altres equips. De fet, és ben sabut que els de la capital del Bages sempre han mantingut una bona relació amb el Barça, un club que s'ha mantingut al marge de les negociacions que el Madrid i el Nàstic han dut a terme. De fet, en els darrers 5 anys, més d'una cinquantena de jugadors de la "fàbrica" de futbolistes manresana han sortit de casa seva i han anat a parar a altres clubs espanyols. Cal recordar, també, que Pep Guardiola jugava al Gimnàstic quan el va fitxar el Barça.

Així doncs, a partir d'ara el club blanc serà el primer en rebre la informació dels diversos futbolistes de la plantilla manresana. Per la seva banda, el Madrid traslladarà caçatalents en els diversos partits que jugui el Nàstic tant a casa com a fora.