El Club Tennis Manresa es reformula per millorar en competitivitat

Festa de final de curs 2016-17 del Club Tennis Manresa
Festa de final de curs 2016-17 del Club Tennis Manresa | CTM
Redacció
31 d'agost del 2017
Actualitzat a les 20:41h
La Junta Directiva del Club Tennis Manresa renova l'organigrama de la seva escola de Tennis, i impulsa una estratègia de consolidació del nivell esportiu apostant per la promoció del tennis i pàdel per tal de ser centre de referència en l'entrenament i preparació física dels esports de raqueta.

Complementàriament posarà en valor altres serveis i activitats pròpies de l'àmbit esportiu, de la salut i del fitness per elevar els serveis als seus socis i usuaris a la categoria dels millors clubs esportius i de fitness.

En la vessant tennística, i després dels èxits competitius en totes les categories d'aquesta passada temporada, la direcció de l'Escola de Tennis continua amb Miquel Múrcia al capdavant amb el suport d'una subdirecció de la mà de Jorge Vargas, monitor amb molts anys d'experiència en clubs de la Catalunya Central.

Aquesta estructura no sols pretén consolidar la projecció esportiva dels equips de competició, nodrint els equips de promoció de nous jugadors amb talent i projecció competitiva, sinó alhora potenciant l,escola base augmentant els dies d'entrenament i també apropant-se als centres educatius de Manresa i del Bages com a nova activitat extraescolar als mateixos centres, tal com en el darrer curs s'ha dut a terme a Castellbell i el Vilar en col·laboració amb el seu ajuntament. 

I per últim, per tal d'assegurar el rendiment de tots els i les tennistes, el club també reforça l'àrea de Preparació Física amb la col·laboració i coordinació dels preparadors físics d'alt rendiment, Eduard Subirana i Agustí Serra.

Pel que fa a la resta de serveis i activitats, l'estructura del CTM incorpora una nova direcció d'Activitats i Serveis que inclou tots els serveis que s'ofereixen als socis i usuaris com ara les activitats dirigides de fitness, cos i ment; activitats especials i adaptades per a socis en edat sènior (>65 anys); els Small Training Groups (STG) amb la marca pròpia de l'entitat amb les activitats anomenades 4raquet per entrenar la resistència, la força, la flexibilitat i la prevenció i recuperació de lesions, alguna d'aquestes sessions específiques estan pensades i organitzades exclusivament per a dones i sèniors de més de 65 anys; i els entrenaments personals fets a mida i necessitat de cada usuari. 

Finalment i per complementar l'oferta de serveis orientats a tenir cura de la salut es compta amb un servei de recuperació i fisioteràpia i es preveu la incorporació d'una consulta d'activació muscular i osteopatia.

L'Escola de Tennis iniciarà nous curs el proper mes de setembre amb una reunió de mares i pares, el proper 8 de setembre on s'explicaran les novetats organitzatives i el programa d'activitats complementàries com la segona edició del cicle de conferències i taules rodones“Raqueta & Salut” on es tractaran temes relacionats amb l'alimentació i la hidratació, la prevenció de lesions i millora del rendiment, i els valors i oportunitats de creixement personal i desenvolupament com a jugadors que ofereix una carrera esportiva. 

Així mateix s'explicaran els detalls de la concentració de pretemporada que es farà a Puigcerdà durant el mes de setembre i que donarà el tret de sortida d'aquesta nova i il·lusionant temporada. 

I com cada any, s'oferiran durant tot el mes de setembre sessions de prova de tennis i pàdel per a totes les edats per aquells que vulguin iniciar-se en aquest esport. Per més informació contactar directament amb el CTM.