L'Ajuntament obre el termini per demanar subvencions de Cooperació i Barris

Durant tot el setembre es podran sol·licitar ajuts basats en projectes

Redacció
31 d'agost del 2017
Actualitzat a les 20:30h
Aquest divendres, 1 de setembre, l'Ajuntament de Manresa obre el termini per demanar subvencions en l'àrea de Drets i Serveis de les Persones, en concret en l'àmbit de la Cooperació i també de Barris i d'Acció Comunitària. Les persones interessades poden presentar les seves sol·licituds fins al dia 30 de setembre

La línia d'ajuts en l'apartat de Cooperació fa referència programes internacionals de desenvolupament. En l'àmbit de Barris i Acció Comunitària, són susceptibles de rebre ajuts els projectes destinats a programes o activitats per a l'enfortiment del teixit social i la participació als barris. Els detalls de la normativa i la documentació que estableix les condicions per sol·licitar les subvencions es poden consultar en aquest enllaç del web municipal.

La presentació de sol·licituds es pot fer telemàticament; o bé de forma presencial a l'Oficina d'Atenció al ciutadà (OAC) en el següent horari d'atenció:

- De l'1 al 15 de setembre: de dilluns a dijous de 8.30 h del matí a les 17 h de la tarda i divendres de les 8.30 h a les 14 h. També es pot fer en qualsevol altre registre descentralitzat de l'Ajuntament en horari d'atenció (de les 8.30 h a les 13.30 h).

- Del 15 al 30 de setembre: de dilluns a dijous de les 8.30 a les 18 h i el divendres de les 8,30 a les 15 h. També es pot fer en qualsevol altre registre descentralitzat de l'Ajuntament 8.30 h a les 14 h.