L'Estany acull una exposició sobre els 25 anys de pintura de Jaume Crespiera

La Casa de Cultura acollirà una exposició amb l'obra de Jaume Crespiera
La Casa de Cultura acollirà una exposició amb l'obra de Jaume Crespiera | Jaume Crespiera
Redacció
31 d'agost del 2017
Actualitzat a les 11:33h
La Casa de Cultura de l'Estany acollirà dissabte la inauguració de l'exposició temporal Jaume Crespiera: 25 anys de pintura. Crespiera viu a Sant Fruitós, però és fill d el'Estany, on va néixer el 1954.
 
Amb motiu d'aquests 25 anys consagrats a la pintura, Jaume Crespiera proposa aquesta exposició individual, per a la qual s'han triat peces significatives d'aquest quart de segle de feina, intentant que hi quedessin reflectides les diverses temàtiques que més ha sovintejat el pintor. Alhora, s'ha procurat que a la tria hi fossin representades les diferents maneres de fer del pintor al llarg del temps. Els quadres dels inicis són de petit format i de pinzellada minuciosa. Més tard apareixen els gruixos de pintura. A poc a poc, la mida de les teles va creixent, i eines i pinzells s'han anat adaptant al gest del seu traç: espàtules, escombres com a pinzells...

La inauguració tindrà lloc aquest dissabte a les 12 del migdia i es podrà visitar fins al 30 de novembre a la sala polivalent de la Casa de Cultura, en horari de 10 a 14 h.