Sant Fruitós acollirà la primera edició d'una cursa nocturna el 16 de setembre

Tindrà una distància de 9 quilòmetres i tindrà lloc el dissabte 16 de setembre a les nou del vespre

Redacció
30 d'agost del 2017
Actualitzat a les 10:15h
El Grup Excursionista Posa't en Marxa, el gimnàs V20 Fitness & Dance i l'Ajuntament de Sant Fruitós han organitzat, per al proper dissabte 16 de setembre la primera cursa nocturna pels voltants del municipi, que han anomenat Sant Fruitós Running Night.

Començarà a les nou del vespre des del Cobert de la Màquina de Batre i, al llarg de 9 quilòmetres, el recorregut (no circular) passarà per Sant Benet i finalitzarà a les piscines municipals del poble, on els participants podran recuperar forces amb un entrepà de botifarra i, fins i tot, tindran l'oportunitat de cloure la temporada d'estiu de la piscina fent-hi una capbussada.

Les inscripcions per a la Sant Fruitós Running Night ja estan obertes i es poden formalitzar clicant aquí. Si s'adquireix el dorsal anticipadament, el preu de la cursa serà de 12 euros en les tres categories (Júnior, de 12 a 17 anys; Absoluta, de 18 a 39 anys, i Veterana, a partir de 40 anys). En el cas que quedin dorsals lliures, també es podran comprar el mateix dia al preu de 15 euros. D'altra banda, les persones que tinguin el carnet de soci del Club Sarauto, tindran una rebaixa d'1 euro a l'hora de fer la inscripció.