Cardona posa a la venda el programa de la seva Festa Major

Tindrà lloc els dies 9, 10, 11 i 12 de setembre

Redacció
29 d'agost del 2017
Actualitzat a les 11:22h
El programa de la Festa Major de Cardona, que se celebrarà els propers dies 9, 10, 11 i 12 de setembre, va començar-se a distribuir, divendres passat, a les llibreries de la vila, que l'estan venent a la ciutadania al preu de 4 euros.

Amb la compra del programa en qüestió es regalarà la polsera de la Festa Major, que també es podrà adquirir sola per 1 euro. Els beneficis que s'extreguin de la venda aniran a càrrec d'alguna activitat que repercuteixi a favor d'alguna entitat o activitat de la vila. Aquest any els diners recaptats serviran per ajudar a restaurar els gegants del Barri Nou.

Es podrà disposar de les polseres a partir del dia 5 de setembre. Mentrestant, tothom que adquireixi un programa de la Festa major rebrà un val que li servirà per recollir la polsera a partir d'aquest dia.

L'edició d'aquest any incorpora, també, un article sobre el 40è aniversari de la manifestació de l'11 de setembre de 1977; un text sobre els 325 anys de la fundació de l'escolania, i articles sobre el 25è aniversari de les Bruixes de Cardona, l'Associació Amics del drac i la restauració de les pintures de la gal·lilea al Castell.

Si vols veure el programa de la Festa Major online, pots fer clic aquí.

Nova edició del concurs de fotografia 

Un any més i des de ja en fa deu, l'Ajuntament de Cardona organitza el Concurs de Fotografia de Festa Major, que està obert a tothom que hi vulgui participar. Les fotografies poden ser en blanc i negre o en color, amb llibertat de tècniques i procediment i les obres han de ser inèdites, originals, i no premiades en altres concursos.

Cliqueu aquí per a consultar les bases.
Arxivat a