Xènia Peirón i Adrià Herrero, nous pubilla i hereu de Manresa

Substitueixen a Clàudia Palà i Joan Marc Planes | Ella pertany al Pessebre Vivent Pont Llarg i ell a la Fundació Rosa Oriol

Xènia Peirón i Adrià Herrero, nova pubilla i nou hereu de Manresa
Xènia Peirón i Adrià Herrero, nova pubilla i nou hereu de Manresa | Pere Fontanals
25 d'agost del 2017
Actualitzat a les 19:51h
Xènia Peirón, recomanada pel Pessebre Vivent Pont Llarg, d'on també és pubilla, i Adrià Herrero, proposat per la Fundació Rosa Oriol, son la nova pubilla i el nou hereu de Manresa substituint a Clàudia Palà i Joan Marc Planes, que aquest divendres han deixat la banda després d'un any representant a la ciutat.

L'acte de pubillatge organitzat per la Comissió de Pubillatge de Manresa de l'Agrupació Cultural del Bages, ha tingut lloc aquest divendres en un escenari molt poc habitual, el Teatre Conservatori, i una setmana més tard del que tocava, degut al dol pels atemptats de Barcelona i Cambrils. A l'acte, amenitzat amb micropeces teatrals interpretades per antics hereus i pubilles, s'hi han adherit pubilles, hereus, dames i fadrins de tot el país, i ha finalitzat amb el cant dels Segadors.

Abans, Herrero i Peirón han agraït la seva elecció i han mostrat la seva voluntat de representar Manresa tan bé com puguin. La nova pubilla ha reivindicat el Poal, al que pertany, i ha aprofitat per recordar que Manresa no és només la ciutat, sinó també la pagesia "a la que jo pertanyo".
 

Les pubilles i hereus entrants i sortints de Manresa, amb la regidora Neus Comellas, al fons. Foto: Pere Fontanals