Tres policies locals i Protecció Civil, al dispositiu especial del Castell de Focs de Manresa

Redacció
24 d'agost del 2017
Actualitzat a les 10:02h
El Parc de l'Agulla acollirà diumenge una nova edició del Castell de Focs
El Parc de l'Agulla acollirà diumenge una nova edició del Castell de Focs | Àlex Gómez Ribera
El Castell de focs del proper diumenge 27 d'agost al parc de l'Agulla, comptarà amb un dispositiu especial coordinat per la Policia Local de Sant Fruitós de Bages, la de Manresa, la de Santpedor i per protecció Civil, per tal de garantir la seguretat dels assistents.

A partir de les 5 de la tarda del mateix diumenge es tancaran tots els accessos al trànsit a l'entorn del Parc, tant des de Manresa com des de Sant Fruitós de Bages. Tot i això, a partir de les 2 del migdia quedarà prohibit l'estacionament als aparcaments del costat del Berenador. En aquest sentit els cossos de seguretat recomanen fer ús de les zones habilitades per a l'aparcament a Pineda de Bages. Per a les persones amb mobilitat reduïda s'han habilitat zones d'aparcament a les immediateses del recinte. 

Des del dispositiu es recomana als visitants accedir amb el temps suficient al parc per poder gaudir tranquil·lament de l'espectacle i no estacionar en les zones de seguretat habilitades ja que no es permetrà sortir amb el cotxe fins al restabliment de la circulació i la reobertura al trànsit rodat.