L'Ajuntament de Manresa instal·la testos de seguretat a Crist Rei arran dels atemptats

Els propers dies situarà barreres i altres elements a més punts de la ciutat on hi hagi previsió d'afluència de persones per la Festa Major

Testos que s'han situat aquest dimecres a la plaça de Crist Rei
Testos que s'han situat aquest dimecres a la plaça de Crist Rei | Belyanina
23 d'agost del 2017
Actualitzat el 24 d'agost a les 15:13h
L'Ajuntament de Manresa ha instal·lat aquest dimecres al matí uns testos de grans dimensions a la plaça de Crist Rei fent barrera a la part central del primer tram del Passeig Pere III, després de l'experiència de l'atemptat de les Rambles del passat dijous a les Rambles de Barcelona, i situarà altres elements a zones de la ciutat que aquests dies, amb els actes de la Festa Major, registrin una important afluència de públic, segons ha confirmat a NacióManresa el servei de premsa municipal.

Els elements situats a la plaça de Crist Rei són testos metàl·lics de grans dimensions per evitar l'accés amb vehicles motoritzats. Les mateixes fonts municipals han indicat que en els propers dies s'instal·laran barreres tipus New Jersey (com les que separen les mitjanes de les carreteres) i altres elements a més punts de la ciutat, coincidint amb la Festa Major. "Per seguretat", no s'ha especificat on se situaran aquests elements que, en principi, tindran només una vida temporal mentre durin les festes.