Trenta-quatre dotacions de Bombers treballen en un nou incendi a Navarcles, a 800 metres del d'ahir

Les flames han afectat a 5 hectàrees de massa forestal i de rostolls, però ja es troba estabilitzat | La carretera de Navarcles a Calders, tallada

Vista aèria d'aquest nou incendi de Navarcles
Vista aèria d'aquest nou incendi de Navarcles | Bombers
23 d'agost del 2017
Actualitzat a les 18:44h
Un nou incendi crema a Navarcles, a uns 800 metres del que va afectar el municipi aquest dimarts, des d'un quart de 5 de la tarda d'aquest dimecres. Els Agents Rurals han advertit que tots dos incendis "no són connexes". L'incendi s'ha iniciat en una zona de massa forestal i de rostolls, rodejada de camps, fet que fa ser optimistes als Bombers quant al seu control i extinció. En les tasques d'extinció hi treballen vint-i-cinc dotacions dels Bombers, i nou d'aèries, a banda dels ADF. L'incendi ha afectat ja a 5 hectàrees. La carretera de Navarcles a Calders N-141c es troba tallada per l'incendi. A partir de 1/4 de 6, els bombers han indicat que l'incendi es troba estabilitzat.

Cal recordar que aquest dimarts un altre incendi declarat a Navarcles va cremar 12,2 hectàrees segons els Agents Rurals. L'incendi es va declarar al costat del polígon del Camí de l'Angle, i segons un testimoni que va recollir Canal Tarnja, en el moment de l'inici hi havia un home a la zona. L'incendi d'aquest dimecres es troba a uns 800 metres lineals del de dimarts, i també s'ha originat al costat d'una via, en aquest cas, la N-141c, que uneix la població bagenca amb Calders, ja al Moianès.

Més informació en breu
 

Columna de fum visible des de la carretera de Calders Foto: Miki Aguilar