Navàs ultima la seva gran Nit de Rock a la Plaça

VÍDEO promocional de la Nit de Rock a la Plaça de Navàs
VÍDEO promocional de la Nit de Rock a la Plaça de Navàs | AjNvs
Redacció
23 d'agost del 2017
Actualitzat a les 15:32h

Navàs està de festa major i enguany l'acte més rellevant és el Rock a la Plaça. Així es coneixien els concerts que durant els anys noranta tenien lloc a la Plaça de l'Ajuntament amb grups de rock locals. I així mateix els organitzadors volen reivindicar la música i la cultura dels grups de Navàs i l'Ametlla de Merola. Serà una nit de nostàlgia, però també de descoberta i orgull.

Els assajos de la banda i de la resta de components dels grups que pujaran a l'escenari ja fa molts mesos que van començar i just aquesta setmana s'acaba de treure la darrera pols a unes cançons que molts navassencs no han oblidat. Tot plegat està aixecant una gran expectativa, ja que s'ha concebut com un espectacle conjunt, amb pantalla gegant, veu en off, efectes i altres sorpreses que el director d'escena, Moisès Boixadera, i el tècnic, Sergi Vila, no han volgut desvetllar. La nit serà única i irrepetible, i els berguedans Brams, que també van iniciar-se aquella època i que enguany estrenen disc, tancaran la vetllada, amb Tropical Riots PD.

El Rock a la Plaça començarà a caminar amb Isaac Guilà, que interpretarà temes de Qu4tre*Barres. A continuació, des de l'Ametlla de Mreola i amb el mateix alcalde de Navàs al teclat, Jaume Casals, serà el torn d'Ekimosi. Roger Argemí agafarà el relleu amb les cançons de Joinets i els ametllans Carrer Vell al complet guiaran el públic fins al gran moment: el retorn esperat d'Asfíxia, amb el Tito, el Guiti i el Paco. L'espectacle acabarà amb la cançó col·lectiva composta per a l'ocasió per Narcís Latre (Tito) i Isaac Guilà, «Rock a la Plaça», interpretada pels cantants dels cinc grups.

La nit del Rock a la Plaça tindrà lloc a les 11 en punt del divendres 25 d'agost, a la Plaça de l'Ajuntament de Navàs, i serà gratuït.