1 de 10

A punt, les obres del nou espai de lleure de Sant Vicenç ubicat a les antigues escoles

Simulació de la nova zona de lleure de Sant Vicenç | AjSVC
per Redacció, 22 d'agost de 2017 a les 15:54 |
Aquest article es va publicar originalment el 22 d'agost de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Sant Vicenç de Castellet avança els tràmits per fer realitat una nova zona de lleure al bell mig del municipi. El solar de les antigues escoles, ubicat a la confluència dels carrers Mestre Massana, Gran i Francesc Macià, es convertirà abans d'acabar l'any en un espai de lleure públic de 1.500 metres quadrats. L'Ajuntament confirma que la setmana vinent començaran les obres, que tenen un finançament de 233.000 euros que aporta la Diputació de Barcelona. El solar fins ara servia d'aparcament provisional des que es van enderrocar els edificis de les antigues escoles l'any 2008. El consistori té prevista l'adequació de nous espais d'aparcament a la zona esportiva de cara a l'any vinent.

Espai de lleure


El projecte preveu donar forma a un espai d'ús públic amb la instal·lació de bancs, taules, plantació d'arbrat i àrees enjardinades amb un nou parc infantil. L'Ajuntament té intenció que el nou espai es pugui estrenar en el marc de la campanya de Nadal perquè les obres tindran una durada de 10 setmanes. L'actuació permetrà soterrar els serveis d'enllumenat, electricitat i telefonia i es deixarà un testimoni del mur per recordar les antigues escoles. A més, s'arranjarà la paret de l'edifici de la casa del mestre, que actualment està en desús. 

 

Participació