Bruno Oro Quartet clourà dimecres el cicle Sons de la Col·legiata de Cardona

El Quartet de Bruno Oro tocarà dimecres a Cardona
El Quartet de Bruno Oro tocarà dimecres a Cardona | Promocional
Redacció
22 d'agost del 2017
Actualitzat a les 9:37h
El cicle Sons de la Col·legiata finalitzarà aquest dimecres, 23 d'agost, amb l'actuació de Bruno Oro Quartet, a la Col·legiata de sant Vicenç del castell de Cardona. El concert començarà a les 20.30 hores i les entrades es poden adquirir a l'Oficina de Turisme de Cardona (Av. del Rastrillo s/n - 938 692 798 - oficinaturisme@cardona.cat), per internet a: entrades.cardonaturisme.cat o una hora i mitja abans del concert a la Col·legiata.

L'actor i cantant Bruno Oro posa veu a uns estàndards de sempre i els reinventa sota el seu estil personal, acompanyat del talent dels músics del Quartet, Alejandro di Costanzo al piano, Ramon Ángel Rey a la bateria i Pau Bombardó al baix, amb arranjaments dnous de Vicens Martín.

Al concert d'homenatge a La Veu de Frank Sinatra, brillant actor i cantant, es recupera la música que feia amb la Count Basie Orchestra sota la direcció del Quincy Jones. Al concert es podrà gaudir de cançons inoblidables de Sinatra com Come fly with me, New York New York o My way.

Bruno Oro es va incorporar a l'equip del Minoria absoluta de RAC1 com a imitador. Més endavant va participar en l'adaptació televisiva del programa: Polònia a TV3. Teatralment destaca la seva vinculació al món de la comèdia, formant parella artística amb Clara Segura. Durant dos anys va tenir un paper en el serial de TV3 El cor de la ciutat, i a Vinagre, un programa amb Clara Segura on es mostren gags de diverses parelles de personatges, tots interpretats pel duet d'actors.

A finals del 2008 debuta com a cantant i compositor musical amb l'estrena del seu primer disc, Napoli, on quasi totes les cançons són cantades en italià, la seva llengua paterna. Al 2011 va sortir el seu segon disc “Tempus Fugit” on canta en català, castellà i italià. Viatge de l'home que esternuda és el tercer àlbum de Bruno Oro i és el treball més ric, madur i contundent de l'actor i compositor.

Durant els mesos de juliol i agost s'han programat 5 concerts a la Col·legiata de Sant Vicenç de Cardona en el marc del cicle Sons de la Col·legiata impulsat per l'Ajuntament de Cardona, l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural i la Fundació Cardona Històrica.
Arxivat a