Els jugadors de l'ICL Manresa passen la revisió mèdica al Cimetir

Jokubas Gintvainis passant les proves al Cimetir
Jokubas Gintvainis passant les proves al Cimetir | Althaia
Redacció
21 d'agost del 2017
Actualitzat a les 17:47h
Els jugadors de l'ICL Manresa es fan aquesta setmana la revisió mèdica especialitzada al Cimetir, Centre Integral de Medicina Esportiva, Traumatologia i Rehabilitació, al complex de la Clínica Sant Josep, després que aquest dilluns l'equip s'hagi posat en marxa. Són proves pròpies per a esportistes d'alt rendiment, que dirigeix la Dra. Carme Comellas, professional amb una dilatada i reconeguda experiència en medicina de l'esport.

Els primers jugadors que aquest dilluns ja s'han fet les proves són Lluís Costa, Jokubas Gintvainis i Álvaro Muñoz.

La revisió que se'ls fa al Cimetir, servei integrat a la Fundació Althaia, inclou un estudi antropomètric, proves d'esforç i altres exploracions, per exemple cardiològiques si es requereixen, que determinaran l'estat físic dels jugadors que formen part de la plantilla de l'ICL Manresa.

La Fundació Althaia, d'acord amb el conveni que se es va signar el desembre del 2015, és la institució que assumeix la responsabilitat dels serveis mèdics del Bàsquet Manresa, inclòs l'equip professional. El conveni va suposar la millora i ampliació de la col·laboració entre les dues institucions que es va oficialitzar en un primer acord l'any 2008. 
Arxivat a