ALDI inaugurarà dimecres un nou supermercat a la carretera de Vic de Manresa

ALDI inaugurarà un nou establiment a Manresa
ALDI inaugurarà un nou establiment a Manresa | Aldi
Redacció
20 d'agost del 2017
Actualitzat el 23 d'agost a la 13:00h
ALDI reforça la seva presència a Catalunya amb la inauguració d'un nou establiment, el proper 23 d'agost, a Manresa. La nova botiga comptarà amb 1.200 metres quadrats i 113 places d'aparcament, estarà ubicada a la Carretera de Vic, 251-255, i obrirà les seves portes de dilluns a dissabte de 09.15 a 21.15 h. 

Aquest nou establiment s'emmarca dins del pla d'expansió d'ALDI a Catalunya, que ja compta amb 56 establiments, 30 dels quals a la província de Barcelona. La inauguració d'aquest nou supermercat generarà un total de 8 nous llocs de treball que se sumaran a la plantilla actual de l'antiga botiga, reforçant així l'aposta d'ALDI pel personal local. Amb la implementació d'aquest supermercat, la cadena contribuirà, així, a la dinamització econòmica de Manresa i oferirà una nova alternativa per a fer la compra familiar quotidiana. 

En el nou establiment de Manresa els clients podran trobar més de 1.500 productes amb tot allò que necessiten per a la seva cistella de la compra: productes frescos, envasats, regionals, i més de 200 ecològics. A més, la cadena compta amb un ventall de 120 marques pròpies.

El dia de la inauguració, tots els clients que assisteixin al supermercat podran gaudir d'una degustació de productes ALDI i de cuina en directe, a més de promocions i obsequis.