L'escriptor Genís Sinca obrirà dimarts la festa major de Fonollosa

Redacció
14 d'agost del 2017
Actualitzat el 16 d'agost a les 9:26h
Genís Sinca, treballant al seu estudi
Genís Sinca, treballant al seu estudi | Arxiu particular
El proper dimarts 15 d'agost, l'escriptor i guanyador del premi Josep Pla 2013, Genís Sinca, donarà el tret de sortida a la Festa Major de Fonollosa, que allargarà els actes fins el dilluns 21.

Sinca pronunciarà el pregó de Festa Major a les 8 del vespre a la Plaça de l'Església, i tot seguit hi haurà una cantada d'havaneres amb el grup Barca de Mitjana, amb sardinada i rom cremat a la mitja part per a tots els assistents.

El matí del dia 15 es realitzarà la caminada i cursa popular pels entorns del poble. Els actes continuaran el dimecres i dijous amb el torneig de futbol sala (que comença avui dilluns), i arribarà el plat fort el cap de setmana.

Divendres 18 es farà la Nit Jove al poliesportiu, amb concerts gratuïts de els Rostolls, Séptimo A i Dj Nau-L. El dissabte a la tarda es celebrarà el torneig de 3x3, i a la nit la gran Festa dels 80, amb sopar i concert de Pep Poblet i Txell Sust, i l'actuació de Boîte Lennon DJ.

El diumenge 20, dia de la festa major, s'iniciarà amb el toc de matines i crida a l'ofici, cercavila institucional amb els gegants de Fonollosa i les Àligues d'Agramunt i Tàrrega, ofici amb l'acompanyament de l'orquestra de l'Escola de Fonollosa, ballada de sardanes, mostra de balls de gegants i imatgeria festiva, i vermut popular. A 2/4 de 8 del vespre, a la Plaça del poble, hi haurà concert de festa major amb el conjunt Què tal, i tot seguit ball de vetlla.

El darrer dia de la festa, dilluns 21, hi haurà matinal infantil amb xocolatada, jocs de cucanya, inflable i festa holi. A la tarda se celebrarà un sopar i posterior espectacle amenitzat per la gent del poble de Fonollosa.
 

Programa de la Festa Major de Fonollosa