El preparador físic i el fisioterapeuta de l'ICL Manresa deixen el club

Arnau Moreno i Julià Franch portaven, respectivament, tres i dues temporades al Nou Congost

Redacció
12 d'agost del 2017
Actualitzat el 19 d'agost a les 15:57h
Arnau Moreno i Julià Franch, preparador físic i fisioterapeuta de l'ICL Manresa en les darreres temporades, deixaran de formar part de l'staff tècnic de l'equip aquest estiu. 

El molinenc Arnau Moreno, des de fa tres temporades preparador físic de l'ICL Manresa, emprendrà una nova etapa professional lluny del Nou Congost. El tècnic de Molins de Rei, que va començar amb Pedro Martínez a la banqueta, ha estat tres anys al club del Bages, després d'haver estat també el preparador d'equips com l'UCAM Múrcia, i entrenador del Cáceres.

Per altra banda, Julià Franch ha estat dues temporades al club, coincidint amb els dos anys d'Ibon Navarro a la banqueta manresana. El manresà havia estat els quatre anys anteriors sent el fisioterapeuta responsable dels equips de la pedrera del Bàsquet Manresa.

El Bàsquet Manresa ha emès un comunicat agraint "profundament la professionalitat de Moreno i Franch durant els seus anys de dedicació a la preparació de l'ICL Manresa. Professionalment i personalment, ambdós deixen una emprempta imborrable al personal del club i els jugadors de l'equip".
Arxivat a