Itacústics porta The Bird Yellow aquest dimarts al pati del Kursaal

És el projecte musical en solitari de Gerard Vidal Barrena, un jove guitarrista barceloní i cantautor emergent

Redacció
31 de juliol del 2017
Actualitzat a les 9:35h
Aquest dimarts 1 d'agost a les 8 del vespre el pati del Kursaal viurà el quart dels Itacústics, concerts de petit format organitzats per Ítaca i Cultura del Bé Comú durant l'estiu. L'escenari natural de les escales del pati recollirà la proposta de The Bird Yellow, cantautor emergent de l'escena barcelonina. El concert és d'entrada lliure amb taquilla inversa, una proposta que va quallant amb bona acceptació entre el públic de l'espai.

The Bird Yellow és el projecte musical en solitari de Gerard Vidal Barrena, un jove guitarrista barceloní i cantautor emergent. Escriu cançons de melodies pausades que beuen de l'indie folk anglosaxó, per així fer entrar a la gent al seu món, a la seva vida privada. Actualment està preparant el que serà el seu àlbum debut. És el primer cop que porta les seves cançons a Manresa.

El cicle Itacústics porta propostes del circuit indie que s'han vist poc o gens a la ciutat. En les properes setmanes hi tocarà Clementina i Cor Blanc. El cicle es finança amb taquilla inversa, on el públic paga allò que vol, creu i pot pagar al final de l'espectacle. Finalitzarà amb un concert especial en el context de la Festa Major el dimarts 22 d'agost.