El Cd'E Manresa goleja el Valls de Torroella en partit de pretemporada (1-4)

Valls i Cd'E Manresa han disputat un partit de pretemporada aquest diumenge
Valls i Cd'E Manresa han disputat un partit de pretemporada aquest diumenge | José Antonioo Sánchez
José Antonio Sánchez
30 de juliol del 2017
Actualitzat a les 22:36h
El Cd'E Manresa no va faltar a la tradicional cita de la Festa Major de la Colònia Valls, una tradició que data de la dècada dels anys cinquanta del segle passat (encara que durant alguns anys dels setanta no es va disputar). En aquesta ocasió el Manresa es va presentar al complex esportiu Estanislau Basora amb una barreja de jugadors del Primer Equip i del Juvenil A. I el que son les coses, va ser a la segona part quan els blanc-i-vermells, amb tot de juvenils sobre el terreny de joc, van trobar el camí del gol.

La primera part va ser de domini absolut del Manresa, encara que li va costar Déu i ajuda supera la teranyina defensiva de l'equip local. Amb aquest panorama, tan sols amb xuts llunyans, quasi tots sorgits de les botes de Sergi Soler, es va posar a prova el porter local, qui malgrat la manca d'ocasions reals va ser protagonista i clau per arribar al descans amb empat a zero al marcador.

A l'inici de la represa hi va haver una certa igualtat sobre el terreny de joc. Una igualtat que anava de la zona de tres quarts d'un camp a la zona de tres quarts de l'altre, sense que es tingués noticies d'ambdós porters. Però tot va canviar amb l'arribada del 0 a 1, fruit d'una centrada des de la banda dreta d'Alejandro que Bernat Gargallo va afusellar davant el porter local Marcos (48'). Arran del gol el Manresa es va fer amb el control del partit, el domini, les arribades a l'àrea rival i amb els gols. El 0-2 arribaria fruit d'una falta directa que el porter vallenc es va empassar al costat del pal (57'). Un penal comés sobre Alejandro que el mateix jugador va transformar significaria el 0 a 3. Un minut després arribaria l'únic gol del Valls de Torroella, després d'una errada de Yeray, al traure en curt de porteria, que Bryan aprofitaria per marcar a porta buida.

Als 35 minuts el porter manresà va esmenar el error comés anteriorment i va posar una gran mà per evitar el 2 a 3, en l'únic xut a porta de l'equip local, obra d'Aitor amb un xut franc des del balcó de l'àrea. Quan l'àrbitre es disposava a xiular la fi del partit (es van jugar dues parts de 40'), arribaria el definitiu 1 a 4, després d'una bona jugada col·lectiva del Manresa que culminaria Kader amb un mà a mà davant Marcos, creuant una pilota que va tocar la soca del pal i va morir finalment al fons de la xarxa. 

El pròxim partit amistós serà el pròxim dissabte (20 hores) davant el Prat, de 3ª Divisió, a l'estadi del Congost.

Fitxa tècnica

CF Valls de Torroella

Marcos, Moha, Serra, Jiménez, Espinosa, Santasusana, Cervantes, Badia, Carlos Gómez, Hernández i Manu García. També van jugar: Aitor i Bryan.

Centre d'Esports Manresa

Yeray, Marc Bassas, Trulls, Moha, Solernou, Bernat Benito, Biel Rodríguez, Roger Herms, Javi López, Sergi Soler i Alsina. També van jugar: Jordi Pérez, Lluis Sala, Melero, Bernat Gargallo, Kader, Marcel Bellido, Alejandro i Carlos López.

Gols

0-1 (48'), Bernat Gargallo
0-2 (57'), Marcel Bellido
0-3 (67'), Alejandro, de penalti
1-3 (68'), Bryan
1-4 (80'), Kader

Àrbitre

David Nadal de Dios, de la delegació del Bages.

Camp

Complex Esportiu Estanislau Basora.