La coral Nou Horitzó de Sant Vicenç participa en una trobada a Perpinyà

Coral infantil Nou Horitzó de Sant Vicenç
Coral infantil Nou Horitzó de Sant Vicenç | AjSVC
Redacció
27 de juliol del 2017
Actualitzat a les 9:08h
La primera Diada Adifolk a Perpinyà, que és una mostra de cultura popular catalana, acollirà aquest proper cap de setmana una representació de diferents entitats entre les quals hi ha la Coral Nou Horitzó de Sant Vicenç de Castellet.

La coral infantil de l'Associació Musical Castellet farà el concert de cloenda a la catedral de Perpinyà, dissabte al vespre, juntament amb la cobla Mil·lenària Fidel·líssima Vila de Perpinyà, en el qual es podran escoltar diverses peces del repertori musical català.

La Diada Adifolk s'estrena a Perpinyà arrel de la bona acollida del 29è. l'Aplec Internacional de Cultura Catalana que es va fer l'any passat i en el qual ja va participar la coral Nou Horitzó de Sant Vicenç. La Diada inclou dues jornades de diferents mostres de tradicions i cultura catalanes amb la participació d'agrupacions musicals, bestiaris, ball de bastons, cobles, colles sardanistes, castells, esbarts, diables, gegants, ball de gitanes i jocs tradicionals. En l'apartat de corals, Sant Vicenç de Castellet serà l'únic representant català. Després de la Diada Adifolk, els integrants de la coral santvicentina faran uns dies d'estada a la zona de Carcassone.