S'esgoten les inscripcions per a la caminada nocturna de Montserrat a Manresa

Es tracta d'un itinerari guiat de 23,6 quilòmetres amb un desnivell de 479 metres +/ 992 metres, que ressegueix l'últim tram del camí ignasià

Redacció
26 de juliol del 2017
Actualitzat a les 14:54h
La caminada nocturna guiada per l'últim tram del Camí Ignasià entre Montserrat i Manresa, que es celebrarà aquest dissabte, 29 de juliol, ja ha esgotat la inscripció de les 35 places previstes.

Aquesta caminada s'emmarca dins els actes del projecte Manresa 2022 i de les Festes de Sant Ignasi, i enguany celebra la seva 4ª edició. La caminada recorre un itinerari guiat de 23,6 quilòmetres amb un desnivell de 479 metres+/992 metres que permet la descoberta d'un paisatge natural i d'una història que va marcar la vida d'un personatge universal: Sant Ignasi de Loiola.

Un guia especialitzat explicarà als participants el paisatge i principals punts d'interès de l'itinerari. A la part final del recorregut es podrà gaudir d'un tast de vins a l'Oller del Mas amb DO Pla de Bages.

Les persones interessades en aquest itinerari en alguna altre ocasció es poden adreçar a l'Oficina de Turisme de Manresa per conèixer possibles alternatives i activitats vinculades al Camí Ignasià.