La manresana Fibracat s'expandirà a la resta de la Catalunya Central el 2018

Fibracat dona cobertura a un 90% de la comarca del Bages
Fibracat dona cobertura a un 90% de la comarca del Bages | Fibracat
Redacció
25 de juliol del 2017
Actualitzat a les 17:22h
L'empresa manresana Fibracat, que va presentar el seu pla d'expansió el passat 29 de juny amb una inversió milionària per els pròxims 3 anys, confirma la seva fortalesa com operadora líder en telecomunicacions a la seva principal comarca, el Bages, per continuar a partir del 2018 amb les comarques d'Osona, el Berguedà, el Solsonés i l'Anoia. El que pretén amb aquesta aposta és "posicionar-nos, entre el 2019 i 2020, a tot Catalunya", expliquen des de l'empresa.

Les poblacions on Fibracat ja hi és present o té previst desplegar abans de finalitzar
l'any són Artés, Avinyó, Balsareny, Callús, Cardona, Castellbell i el Vilar, Sant Salvador de Guardiola, Manresa, Monistrol de Montserrat, Navarcles, Navàs, El Pont de Vilomara, Sallent, Santpedor, Sant Fruitós de Bages, Sant Joan de Vilatorrada, Sant Vicenç de Castellet i Súria.

L'operadora ofereix fibra òptica a velocitats simètriques de 200, 500 i 1000 Mbps a partir de 36 euros (iva inclòs), on inclou telefonia fixa, mòbil i el servei de TV Online. A més, disposa d'un acord amb Mediapro mitjançant la central de compres Deion comunicaciones per oferir la Champions League la pròxima temporada i les següents dues temporades de LaLiga i la LaLiga123.

"La mobilitat per els clients de Fibracat marcarà la diferència des d'un aplicatiu mòbil per veure la televisió quan sigui i des d'on sigui fins a un innovador sistema perquè els clients de l'empresa tinguin connexió wi-fi gratuïta al carrer a qualsevol de les poblacions on l'operadora disposi de cobertura", recalquen.

Cobertura mòbil Fibracat

Fibracat ja és operador mòbil virtual complet amb xarxa pròpia , de manera que està creant una xarxa d'antenes de telefonia pròpies per millorar els serveis i cobertures mòbils en 4G, que principalment es focalitzarà a les poblacions que disposin, també, de cobertura de fibra òptica.

L'empresa ha assolit, també, un acord nacional amb Orange per garantir cobertura allà on no arribi la pròpia senyal i donant cobertura de roaming internacional. 

Nou telèfon gratuït d'atenció al client

Fibracat ha habilitat el 1711, el nou número gratuït que donarà servei d'atenció al client de nou del matí a nou del vespre ininterrompudament.