El trànsit de la carretera Santpedor es veurà afectat per uns treballs d'Endesa

L'actuació tindrà una durada prevista de 4 dies i està adreçada a reparar una avaria de la xarxa soterrada de mitja tensió

Redacció
24 de juliol del 2017
Actualitzat el 25 de juliol a les 9:34h
La Secció de Planificació de la Via Pública ha comunicat que la companyia Endesa iniciarà, de forma immediata, els treballs de reparació en calçada d'una avaria de la xarxa soterrada de mitja tensió a la carretera de Santpedor 242-252.

Amb motiu d'aquests treballs, que tenen una durada prevista de 4 dies, els vehicles que circulin per la carretera de Santpedor en direcció a la plaça de la Creu seran desviats pels carrers Valentí Almirall, Guifré el Pilós i Avinguda de les Bases de Manresa. Aquesta afectació al trànsit no s'aplicarà fins que es disposi de la senyalització necessària  i es prohibeixi l'estacionament dels punts conflictius en el desviament del servei de transport públic.

Amb motiu dels treballs la Línia 8 Perimetral d'autobús modificarà el seu recorregut a la plaça Mallorca per continuar pels carrers Bisbe Torras i Bages, Abat Oliba i Avinguda de les Bases. S'anul·larà la parada de la Plaça de la Creu.