Incidències ateses per la Policia Local de Sallent l'11 d'agost

Retirada de vehicles abandonats, incidècia en el trànsit, mediació en conflicto privat, animals en llibertat i quatre detinguts per robatori amb força

Redacció
12 d'agost del 2009
Resum de premsa de la Policia Local sobre fets més destacables:

Retirada de vehicles abandonats
Són retirats quatre vehicles de la via pública considerats com a residus sòlids, una vegada finalitzats els tràmits obligatoris corresponents. Aquests són traslladats a un centre autoritzat de descontaminació de vehicles pel seu tractament residual.

Incidència en el trànsit
Actuació i regulació del trànsit en un carrer de Sallent on el conductor d’un tràiler es trobava desorientat, creant una petita retenció de vehicles pels carrers de la Vila. Una vegada es retorna a la normalitat la circulació rodada, es realitza acompanyament del vehicle de gran tonelatge fins al seu destí en un dels polígons.

Mediació en conflicte privat
Atenen a la queixa d’un veí de la Vila, sol·licitant la mediació de la Policia Local en un conflicte privat amb una companyia de serveis per la substitució d’una tapa de registres. Vist que la no reparació d’aquesta tapa podria afectar a la seguretat ciutadana, es realitzen gestions amb ambdues parts, quedant aquests d’acord per solventar el problema.

Animals en llibertat
En un dels carrers d’un barri de la Vila, es detecta la presència de tres cavalls en llibertat. Per garantir la seguretat ciutadana i la seguretat del trànsit, així com la dels propis equins, es contacta amb el propietari dels animals i es realitza acompanyament dels animals fins arribar al domicili de custòdia.
 
Quatre detinguts per robatori amb força
Llegir notícia a banda

Informació actualitzada a la web de la Policia Local de Sallent.