Itacústics porta Intana al pati del Kursaal aquest dimarts

Núria Moliner protagonitza el projecte Intana
Núria Moliner protagonitza el projecte Intana | Promocional
Redacció
24 de juliol del 2017
Actualitzat a les 9:22h
Aquest dimarts a les 8 del vespre el pati del Kursaal viurà el tercer dels Itacústics, concerts de petit format organitzats per Ítaca i Cultura del Bé Comú durant l'estiu. L'escenari natural de les escales del pati recollirà la proposta d'Intana, una de les joves promeses de l'escena independent catalana. El concert és d'entrada lliure amb taquilla inversa, una proposta que va quallant amb bona acceptació entre el públic de l'espai.

Intana és el projecte que firma Núria Moliner, qui amb la seva guitarra i veu, fa una aposta totalment personal i transparent i presenta unes lletres íntimes recolzades en el so i la decisió d'una banda amb caràcter propi. Amb els singles What if  i No vull saber es presenta en societat com a avançament del primer disc d'Intana, amb cançons en català i anglès, que veurà la llum a la tardor de 2017.

El cicle Itacústics porta propostes del circuit indie que s'han vist poc o gens a la ciutat de Manresa. Hi han passat ja Donallop i Jorge Da Rocha, el prestigiós contrabaixista portuguès, i en les properes setmanes hi tocarà The Bird Yellow, Clementina i Cor Blanc.

El cicle es finança amb taquilla inversa, on el públic paga allò que vol, creu i pot pagar al final de l'espectacle. Finalitzarà amb un concert especial en el context de la Festa Major el dimarts 22 d'agost.