El barri de la Bonavista de Navàs celebra la revetlla de Sant Jaume fins a la matinada

El barri de la Bonavista de Navàs va celebrar la revetlla de Sant Jaume
El barri de la Bonavista de Navàs va celebrar la revetlla de Sant Jaume | AjNvs
Redacció
23 de juliol del 2017
Actualitzat el 24 de juliol a les 8:38h
Fins passades les dues de la matinada s'ha allargat la revetlla de Sant Jaume al barri de la Bonavista, que s'ha celebrat a la cruïlla dels carrers Josep Alsina i Puig-reig de Navàs, la nit del dissabte 22 de juliol. Mes 250 persones s'hi han reunit a sopar, ballar i prendre la fresca, acompanyats per la música del Pep i la Maria José.

Alguns dels moments més àlgids de la revetlla han estat amb la cançó Boig per tu de Sau, amb centenars de bengales enceses, o quan s'han ballat country, rumbes, passdobles i sardanes. També va aixecar expectació l'estrena mundial d'un himne d'estiu en homenatge a l'Albert Seuba, veí del barri i gran ballador, que va donar uns tocs de color i ambient amb una original coreografia de paraigües i tovalloles a la pista.

Els veïns del barri de la Bonavista aviat farà uns vint anys que organitzen el sopar i la revetlla. Un plat generós de mongetes amb botifarra, rostes de cansalada, gelat i sangria són el preludi d'una festa que congrega gent de Navàs i comarques veïnes.

Set sortejos amb obsequis cedits per comerços o preparats per la pròpia comissió de festes són el contrapunt d'una de les revetlles d'estiu més alegre i participada de les que s'organitzen a Navàs.