ATENCIÓ El concert de Roger Mas es trasllada a la sala gòtica de la Seu

El recital forma part del cicle "Sons del camí"

Redacció
21 de juliol del 2017
Actualitzat a les 15:54h
Canvi d'escenari del concert del cantautor solsoní Roger Mas, que interpretarà Les cançons tel·lúriques. A causa de la pluja, l'organització comunica que el recital es durà a terme a la sala gòtica de la basílica de la Seu, en comptes dels jardins de la Cova, on estava previst.

Roger Mas pujarà a l'escenari a les 9 del vespre per oferir el seu recital Les cançons tel·lúriques, basat en cançons, històries i reflexions que ens obren les portes a l'univers del cantautor i al seu vessant més espiritual.

Es tracta del segon concert del cicle Sons del camí, que va estrenar-se ahir al vespre, als Jardins de la Seu, amb el recital Llull: música i faula, a càrrec de l'actor Joan Massotkleiner i el guitarrista Toti Soler.

Sons del Camí, que arriba a la 4a edició, és el cicle musical de concerts de música contemplativa, mística i espiritual que convida a la reflexió, a la relaxació i a la meditació i que se celebraran fins al 28 de juliol. “Sons del Camí” va néixer l'any 2014 dins del marc del programa cultural del projecte Manresa 2022 i en el context de les Festes de Sant Ignasi, en les quals participa l'Ajuntament de Manresa, l'Associació de Comerciants de Sobrerroca, Plaça Major, Sant Miquel i Voltants i a la Fundació La Cova.

Els concerts són actuacions amb taquilla inversa. La recaptació anirà destinada al projecte Dret a la pau i a la seguretat de l'Associació Catalana per la Pau.

Sons del Camí finalitzarà la seva quarta edició amb dos concerts que tindran lloc el dijous i divendres, 27 i 28 de juliol, al parc de la Seu. El concert de dijous anirà a càrrec de Pello Ramírez i Xavier Zeberio, dos virtuosos de la viola de tecles medieval i de l'acordió cromàtic que, amb el projecte “ON”, portaran a Manresa sonoritats vingudes del País Basc.

Divendres, 28 de juliol, el cicle finalitza amb un plat fort, serà el torn de Carles Cases amb el concert Imatges Trobades (recull d'obres cinematogràfiques), una selecció de partitures amb caire més místic del gran músic i compositor sallentí que es completaran amb alguns temes de l'obra-oratori Araguaia, la qual està basada en poemes i diàlegs del compositor amb el bisbe Pere Casaldàliga.