Nostrum es prepara per emetre bons convertibles en accions per un màxim de 15 milions

El consell d'administració de Heal Meal, propietària de la marca de menjar preparat, ha acordat presentar a la Junta d'accionistes la proposta per captar inversors qualificats

Redacció
20 de juliol del 2017
Actualitzat a les 0:28h
Interior d'un establiment de Nostrum
Interior d'un establiment de Nostrum | Catpress
El consell d'administració de Home Meal –propietària de Nostrum- ha acordat emetre bons convertibles en accions per un import màxim de 15 milions d'euros mitjançant l'emissió d'obligacions de 100.000 euros de valor nominal cada una. Els bons reportaran un tipus d'interès variable, que es revisarà anualment, referenciat al tipus del bo espanyol a 10 anys més 350 punts bàsics, segons informa la companyia a través d'un comunicat. Amb aquesta emissió, Home Meal vol enfortir el seu balanç amb l'entrada d'inversors qualificats per impulsar el seu potencial d'expansió cap al mercat europeu. Segons l'empresa, el fet d'optar per l'emissió d'obligacions convertibles facilita l'entrada d'aquest tipus d'inversors.

Dins de la seva estratègia d'expansió, Home Meal va inaugurar el passat 10 de juliol el seu principal restaurant insígnia a l'avinguda dels Camps Elisis de París. L'objectiu d'aquesta localització és convertir-se en l'aparador de la marca per la seva expansió europea i posicionar-se com la primera ensenya del segment de Restaurants de Servei Ràpid. L'empresa té previst obrir botigues en altres països com Alemanya, Bèlgica i Suïssa.